Tuesday, November 22, 2011

Dah selesai cuci sawang.....




Assalamualaikum...

Salam selasa uolss....

Dua hari aku dok mencuci segala sawang2 yang ada kat sini. Kiranya hari ni line dah clear la nie.... A million thanks to uollss yang sudi menyinggah kat sini walau dah bertahun berbulan tak berupdate. Takde reason yang paling resonable nape aku tak update.... Alasan yang biasa, konpem la bz kan.... hehehehe

Sekarang ni dah tiba musim cuti sekolahkan. Kak Long pun dah dapat result UPSR. Nanti aku cerita tentang UPSR Kak Long. Bila time cuti sekolah,aku memang tak senang duduk kat opis ni. Al-maklumlah anak2 terdiva tu kat rumah. Boboy yg kreatif tu ada jer benda yang nak dibuat.... Penangan tengok TV IQ...... Mcm-mcm eksprimen dia nak buat. Last-last bila balik keje Mama dia yang jadi singa pastu pengsannnnnnn.......

Singa pinjam dari Mr Google..
Mengaum jer.... Yang pengsan tak jumpa...

Aku harap cuti sekolah ni, anak terdiva aku tu lebih behave. Takde lah aktiviti
 yang boleh buat Mamanya meroyan. Cukuplah cuti sekolah tahun lepas, Boboy kunyitkan satu rumah...... Memang meroyan aku nak membersihkannya..... Nasib baik kesabaran tu ada lagi. Kalau tak, mungkin ada yang kena lepuk......


P/s: Congrats to my dear sahabat atas anugerah handbag barunya......
Cute betul handbag baru ko sahabat.....

4 comments:

Amie said...

wah...dah bersih ye...harum je sampai sini...memang rasa dah lama tak jengukl Wanida, sihat ke... mesti sihatlahaa...

Sarid Derus said...

tq dear..aku plak boring dok umah..:)

Uncle Lee said...

Hi, you just go have fun, live your life with no excuses, love with no regrets.
We are young only once.....
Have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

kisahwanida said...

Amie:
Alhamdulillah Kak Amie.... Wanida sihat. Selalu gi mkn kat umah akak....

Sarid:
No Worries...

Uncle Lee:
Thanks visit here....

Tuesday, November 22, 2011

Dah selesai cuci sawang.....




Assalamualaikum...

Salam selasa uolss....

Dua hari aku dok mencuci segala sawang2 yang ada kat sini. Kiranya hari ni line dah clear la nie.... A million thanks to uollss yang sudi menyinggah kat sini walau dah bertahun berbulan tak berupdate. Takde reason yang paling resonable nape aku tak update.... Alasan yang biasa, konpem la bz kan.... hehehehe

Sekarang ni dah tiba musim cuti sekolahkan. Kak Long pun dah dapat result UPSR. Nanti aku cerita tentang UPSR Kak Long. Bila time cuti sekolah,aku memang tak senang duduk kat opis ni. Al-maklumlah anak2 terdiva tu kat rumah. Boboy yg kreatif tu ada jer benda yang nak dibuat.... Penangan tengok TV IQ...... Mcm-mcm eksprimen dia nak buat. Last-last bila balik keje Mama dia yang jadi singa pastu pengsannnnnnn.......

Singa pinjam dari Mr Google..
Mengaum jer.... Yang pengsan tak jumpa...

Aku harap cuti sekolah ni, anak terdiva aku tu lebih behave. Takde lah aktiviti
 yang boleh buat Mamanya meroyan. Cukuplah cuti sekolah tahun lepas, Boboy kunyitkan satu rumah...... Memang meroyan aku nak membersihkannya..... Nasib baik kesabaran tu ada lagi. Kalau tak, mungkin ada yang kena lepuk......


P/s: Congrats to my dear sahabat atas anugerah handbag barunya......
Cute betul handbag baru ko sahabat.....

4 comments:

Amie said...

wah...dah bersih ye...harum je sampai sini...memang rasa dah lama tak jengukl Wanida, sihat ke... mesti sihatlahaa...

Sarid Derus said...

tq dear..aku plak boring dok umah..:)

Uncle Lee said...

Hi, you just go have fun, live your life with no excuses, love with no regrets.
We are young only once.....
Have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

kisahwanida said...

Amie:
Alhamdulillah Kak Amie.... Wanida sihat. Selalu gi mkn kat umah akak....

Sarid:
No Worries...

Uncle Lee:
Thanks visit here....