Saturday, April 17, 2010

Suka-suka

Orang lain dah lama menceburi arena blog ni. Aku baru je nak start. Dah lah tak tau sangat. Belasah aje la. Dulu orang suka tulis kat diari tp sekarang dah tak relevant...... Ye la.... diari baca sorang-sorang, blog boleh share.

Nak mula dari mana pun aku tak tahu. Apa cerita nak tulis.... apa gambar nak post.... Yang aku tahu sejak ada laptop ni aku memang suka mengadapnya.... Tu yang buat keputusan tuk belajar menulis ni.....

Lagipun bila aku baca blog TTM & permatanurin aku boleh senyum sorang-sorang. Boleh hilang tension. Tanpa berfikir panjang aku pun memulakan langkah ku......

3 comments:

TopsyTurvy Mum said...

Welcome my dearest friend!

keep on blogging...jgn malas2 update, nanti aku potong dari list aku wahahaha!<- ayat ugutan adalah perlu disini

Sarid Derus said...

best arr intan..rajin2 masak yer..

kisahwanida said...

Kalau boleh hari2 nak update tp tak berapa nak sempat..... huhuhu

Saturday, April 17, 2010

Suka-suka

Orang lain dah lama menceburi arena blog ni. Aku baru je nak start. Dah lah tak tau sangat. Belasah aje la. Dulu orang suka tulis kat diari tp sekarang dah tak relevant...... Ye la.... diari baca sorang-sorang, blog boleh share.

Nak mula dari mana pun aku tak tahu. Apa cerita nak tulis.... apa gambar nak post.... Yang aku tahu sejak ada laptop ni aku memang suka mengadapnya.... Tu yang buat keputusan tuk belajar menulis ni.....

Lagipun bila aku baca blog TTM & permatanurin aku boleh senyum sorang-sorang. Boleh hilang tension. Tanpa berfikir panjang aku pun memulakan langkah ku......

3 comments:

TopsyTurvy Mum said...

Welcome my dearest friend!

keep on blogging...jgn malas2 update, nanti aku potong dari list aku wahahaha!<- ayat ugutan adalah perlu disini

Sarid Derus said...

best arr intan..rajin2 masak yer..

kisahwanida said...

Kalau boleh hari2 nak update tp tak berapa nak sempat..... huhuhu