Thursday, December 1, 2011

(Boleh pulak aku lupa nak post entry ni.........) Sepatutnya Aku Kat KK Sekarang Ni.........


Assalamualaikum.......
Masih lagi dalam mood raya.....?
Kalau tanya aku, aku still dalam mood raya......!
Tapi tahun ni aku tak buat Open House , aku gi Open house org jer la..... hehehehe

Berbalik ke tajuk n3
Another cerita sedih di bulan Syawal.....

Bulan May aku & my friend kat opis ni book tiket nak gi KK 
Aku suka sangat KK......

Terbayang keindahan pantai Sabah.....
Keenakan Seafood....
Kenyamanan kaki gunung....
Kehijauan Kundasang....
Deru air sungai di Hot Spring....
Ikan2 besar kat Fish Spa....


Tapi tu semua tinggal bayangan jer la....
Aku tak dapat nak join trip kali ni....
Ada sebab2 yang tak dapat nak dielakkan...
Kita hanya manusia biasa yg hanya mampu merancang.....
Lagipun Abby demam....
Zalim sangat pulak aku aku gi meronggeng Rokiah tapi anak demam kat rumah.....


Mungkin lain kali boleh pergi lagi....
Lagipun sekarang ni AirAsia ada free seat....
Semalam aku tgk gi KK thn depan just RM52
tapi......
punyalah susah nak book.....
Lastly, tak dapat book juga..... huhuhuhu...


So untuk hilangkan rasa sedih aku, aku tepek jer lah gambar masa aku gi KK March dulu....

Cantik.....

First time snorkling...... Teruja

Hapiness

Ahli rombongan.....





2 comments:

ayu jue said...

teringin nak snorkeling...tapi berenang tak pandai..heheh

kisahwanida said...

Ayu Jue:
Akak pun tak pandai berenang.... Snorkeling tak perlu pandai berenang. Kita guna life jaket. Kalau nak lagi best pakai la kaki itik tu....

Thursday, December 1, 2011

(Boleh pulak aku lupa nak post entry ni.........) Sepatutnya Aku Kat KK Sekarang Ni.........


Assalamualaikum.......
Masih lagi dalam mood raya.....?
Kalau tanya aku, aku still dalam mood raya......!
Tapi tahun ni aku tak buat Open House , aku gi Open house org jer la..... hehehehe

Berbalik ke tajuk n3
Another cerita sedih di bulan Syawal.....

Bulan May aku & my friend kat opis ni book tiket nak gi KK 
Aku suka sangat KK......

Terbayang keindahan pantai Sabah.....
Keenakan Seafood....
Kenyamanan kaki gunung....
Kehijauan Kundasang....
Deru air sungai di Hot Spring....
Ikan2 besar kat Fish Spa....


Tapi tu semua tinggal bayangan jer la....
Aku tak dapat nak join trip kali ni....
Ada sebab2 yang tak dapat nak dielakkan...
Kita hanya manusia biasa yg hanya mampu merancang.....
Lagipun Abby demam....
Zalim sangat pulak aku aku gi meronggeng Rokiah tapi anak demam kat rumah.....


Mungkin lain kali boleh pergi lagi....
Lagipun sekarang ni AirAsia ada free seat....
Semalam aku tgk gi KK thn depan just RM52
tapi......
punyalah susah nak book.....
Lastly, tak dapat book juga..... huhuhuhu...


So untuk hilangkan rasa sedih aku, aku tepek jer lah gambar masa aku gi KK March dulu....

Cantik.....

First time snorkling...... Teruja

Hapiness

Ahli rombongan.....





2 comments:

ayu jue said...

teringin nak snorkeling...tapi berenang tak pandai..heheh

kisahwanida said...

Ayu Jue:
Akak pun tak pandai berenang.... Snorkeling tak perlu pandai berenang. Kita guna life jaket. Kalau nak lagi best pakai la kaki itik tu....