Monday, November 15, 2010

Yea.... Yea.... Dapat Award

Assalamualaikum...................


Yea... yea..... Happynya. First time aku dapat award ni. Million thanks to YANA @ HimeDiary.blogspot.com for your cute BEST NEWBIES Award.................

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

congrats Intan!!!!!

Eliyana said...

Tahniah yer...Yana nak meramaikan geng blogger & nak happy2 sesama..heee!

p/s: nnt nak hendap resepi kat sini

kisahwanida said...

TTM
thanks Na

Eliyana
sama lah tujuan kit.....

silalah.... resepi yg seadanya, sbb kita pun x pandai sgt masak tp suka....

Monday, November 15, 2010

Yea.... Yea.... Dapat Award

Assalamualaikum...................


Yea... yea..... Happynya. First time aku dapat award ni. Million thanks to YANA @ HimeDiary.blogspot.com for your cute BEST NEWBIES Award.................

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

congrats Intan!!!!!

Eliyana said...

Tahniah yer...Yana nak meramaikan geng blogger & nak happy2 sesama..heee!

p/s: nnt nak hendap resepi kat sini

kisahwanida said...

TTM
thanks Na

Eliyana
sama lah tujuan kit.....

silalah.... resepi yg seadanya, sbb kita pun x pandai sgt masak tp suka....