Sunday, December 12, 2010

Aku rindu nasi lemak Nong.......

Salam Ahad......

Uolls masak apa breakfast pagi tadi....? 
Beli nasi lemak kat kedai dpn umah jer......
Hrmmmmm.... biasalah tu.... akupun selalu gak beli jer breakfast ni..... 

Hari ni aku agak terajin......
so aku masaklah juadah yg dah aku tayang awal2 kat atas tu...... Ada sebab tau nape aku merajinkan diri memasak nasi lemak di pagi Ahad ni....... 

1. Anak2 tak kisah aku masak apa asalkan kenyang.... (sbb utama)
2. sebab ke2..... NONG aku windu nasi lemak ko yg sedap tu.........


Aku ni sangatlah jarang memasak nasi lemak ni..... Dlm 2-3 tahun bulan adalah sekali itupun kalau ada permintaan...... Apa2 hal , aku rasa nasi lemak hari ni antara yang tersedap la kot.... sbb habis licin tak sempat menjelang tengahari...... 

7 comments:

Sarid Derus said...

nampakk pun sedapp intan..

wah..ko dah pandai laa intan..ari tu aku ngajor..tak buleh2 jugak..

kisahwanida said...

Aku gi berguru ke melben sarid..... hihihihi

Sarid Derus said...

tuuu diaaa....jauh bebenor bergurunya..congrats...:)

TopsyTurvyMum said...

Aku kena puasa nasik lemak 2-3 bulan ni Intan ...sebulan straight every saturday aku buat nasik lemak haha..

kisahwanida said...

Aku jer 2 kali mkn nasi lemak kat umah ko..... hihihi

mamawana said...

Makan Fat rice selalu2 nanti fat fat... ihikkks

kisahwanida said...

Tu la...... tak per pas ni thn dpn lak buatnyer,,,,,, hihihi

Sunday, December 12, 2010

Aku rindu nasi lemak Nong.......

Salam Ahad......

Uolls masak apa breakfast pagi tadi....? 
Beli nasi lemak kat kedai dpn umah jer......
Hrmmmmm.... biasalah tu.... akupun selalu gak beli jer breakfast ni..... 

Hari ni aku agak terajin......
so aku masaklah juadah yg dah aku tayang awal2 kat atas tu...... Ada sebab tau nape aku merajinkan diri memasak nasi lemak di pagi Ahad ni....... 

1. Anak2 tak kisah aku masak apa asalkan kenyang.... (sbb utama)
2. sebab ke2..... NONG aku windu nasi lemak ko yg sedap tu.........


Aku ni sangatlah jarang memasak nasi lemak ni..... Dlm 2-3 tahun bulan adalah sekali itupun kalau ada permintaan...... Apa2 hal , aku rasa nasi lemak hari ni antara yang tersedap la kot.... sbb habis licin tak sempat menjelang tengahari...... 

7 comments:

Sarid Derus said...

nampakk pun sedapp intan..

wah..ko dah pandai laa intan..ari tu aku ngajor..tak buleh2 jugak..

kisahwanida said...

Aku gi berguru ke melben sarid..... hihihihi

Sarid Derus said...

tuuu diaaa....jauh bebenor bergurunya..congrats...:)

TopsyTurvyMum said...

Aku kena puasa nasik lemak 2-3 bulan ni Intan ...sebulan straight every saturday aku buat nasik lemak haha..

kisahwanida said...

Aku jer 2 kali mkn nasi lemak kat umah ko..... hihihi

mamawana said...

Makan Fat rice selalu2 nanti fat fat... ihikkks

kisahwanida said...

Tu la...... tak per pas ni thn dpn lak buatnyer,,,,,, hihihi