Tuesday, December 14, 2010

First time

Salam......

Akhirnya berukband aku pulih seperti sedia kala. Dapatlah aku menghapdate segala mak nenek cerita yg dah berbaris mcm komador PBSM kat UiTM dulu dlm minda aku nih. Aku sedikit hangin, masa ada idea broadband wat hal...... masa broadband ok idea lah buat hal........


Aku just nak share ngan uolls aku punya pengalaman pertama..... jgn salah sangka. Mesti ada yg ingat aku nak wat entry my first time guna breadmaker la tu....... hehehe. Itu nanti ye hakak2


25 Nov 2010 yang lalu (formal la pulok) aku berangkat meninggalkan Malaysia untuk berjumpa sahabat yg jauh di perantauan. Hehehehe.....Aku ngan BFF cik Pidot & new friend Cik Nik. (depa ni dah selalu melencong melancong bkn cam aku ni...................................


Banyak benda yg first time aku buat masa tu.....:
   1. First time melancong ke Obersea
   2. First time Jenjalan ngan BFF lepas skulah
   3. First time tinggal anak lama2..... 12 hari uollssss
   4. First time tinggalkan en somi (selalunya en somi yg tinggalkan aku)
   5. First time gi umah Nana
   6. First time tarik lugage besar2
   7. First time naik kapai terbang......... huhuhu sian kat aku kan.......

Khusyuk...... sbb first time minum kapucino yg amat pahitttttttttttttttttttttttt...... tak terminum haku......



Senyuman first time sampai kat tmpt org.....


7 comments:

Sarid Derus said...

manisnya senyuman first time ko..masuklah citer bnyak skit yang ooii..

TopsyTurvyMum said...

ni baru mukaddimah....

makcikrehan said...

teruskan menulis... aku siap sedia nak mengutuk ko ni wanida.. kekekekke

TMYZ said...

Saya plak!!!

First Time post komen kat blog ente....

C U 2nd time... he he he...

cik ani said...

huhu....1st ko masih impian aku...lagi sedeyyy..pt more stories la...

kisahwanida said...

sarid, MR & ani.... nak menstori la ni tp brukband aku selalu wat hal.....MR.... pasni tlg lah kutuk aku...... hehehe

TTM
betul tu..... nt depa lak boring ngan citer aku.....

TMYZ....
Thanks jenguk blog ana....

Anonymous said...

bila nak sambung lagi cik wanida

Tuesday, December 14, 2010

First time

Salam......

Akhirnya berukband aku pulih seperti sedia kala. Dapatlah aku menghapdate segala mak nenek cerita yg dah berbaris mcm komador PBSM kat UiTM dulu dlm minda aku nih. Aku sedikit hangin, masa ada idea broadband wat hal...... masa broadband ok idea lah buat hal........


Aku just nak share ngan uolls aku punya pengalaman pertama..... jgn salah sangka. Mesti ada yg ingat aku nak wat entry my first time guna breadmaker la tu....... hehehe. Itu nanti ye hakak2


25 Nov 2010 yang lalu (formal la pulok) aku berangkat meninggalkan Malaysia untuk berjumpa sahabat yg jauh di perantauan. Hehehehe.....Aku ngan BFF cik Pidot & new friend Cik Nik. (depa ni dah selalu melencong melancong bkn cam aku ni...................................


Banyak benda yg first time aku buat masa tu.....:
   1. First time melancong ke Obersea
   2. First time Jenjalan ngan BFF lepas skulah
   3. First time tinggal anak lama2..... 12 hari uollssss
   4. First time tinggalkan en somi (selalunya en somi yg tinggalkan aku)
   5. First time gi umah Nana
   6. First time tarik lugage besar2
   7. First time naik kapai terbang......... huhuhu sian kat aku kan.......

Khusyuk...... sbb first time minum kapucino yg amat pahitttttttttttttttttttttttt...... tak terminum haku......



Senyuman first time sampai kat tmpt org.....


7 comments:

Sarid Derus said...

manisnya senyuman first time ko..masuklah citer bnyak skit yang ooii..

TopsyTurvyMum said...

ni baru mukaddimah....

makcikrehan said...

teruskan menulis... aku siap sedia nak mengutuk ko ni wanida.. kekekekke

TMYZ said...

Saya plak!!!

First Time post komen kat blog ente....

C U 2nd time... he he he...

cik ani said...

huhu....1st ko masih impian aku...lagi sedeyyy..pt more stories la...

kisahwanida said...

sarid, MR & ani.... nak menstori la ni tp brukband aku selalu wat hal.....MR.... pasni tlg lah kutuk aku...... hehehe

TTM
betul tu..... nt depa lak boring ngan citer aku.....

TMYZ....
Thanks jenguk blog ana....

Anonymous said...

bila nak sambung lagi cik wanida