Wednesday, December 8, 2010

Inilah dia......


Assalamualaikum......

Dah lama aku tak updatekan..... Anyway million thanks to kengkawan yg blogwalking walaupun takde entry baru. Actually hari ni nak wat entry lain tapi masalah pulak dgn memory card reader tu, so tak leh lah nak upload gambar tu. So, entry lain ambik tempat dulu...... hehehe

Sepanjang aku bercuti selama 12 tahun hari, anak2 sumer tinggal ngan EDH & Bondaku. Pandailah EDH uruskan anak2..... hehehe. Si Boboy ni memang banyak cerita menarik yg dia buat sepanjang ketiadaan aku kat umah. Tapi yang paling aku tak tahan dia MEMBAKING........ Dia ni selalu gak menengok aku memasak, minat sgt kat dapur tu...... heran aku. Kakak2 selagi tak panggil tolong jgn harap la......

Uollsss rasa apa yg nak di bake oleh si Boboy nie...... hahaha......
  1. Marble kek.......
  2. Muffin....
  3. dan tak lupa nak buat roti coklat. Sebab abah lupa nak beli roti coklat dia (dia ni peminat roti tegar) Aku ni pun tak pernah buat roti dia lak yang lagi pandai...... Wahai anakku...... mama baru jer beli BM.... lum test pun lagi..... hehehe
Tapi dia tak sempat nak bakar lah sebab kegiatan bermoral dia tu dah disedari oleh opahnya...... Rugi tak dapat tgk dapur aku berkecahkan.........

4 comments:

Sarid Derus said...

baik ko asah bakat dia dr kecik intan..senang banyak ko nanti...hihihi

makcikrehan said...

welkam back cik wanida. aku tak sabo tunggu hasil ko meroti. apakah BM ostolia ko bakal menerima naseb yg sama mcm BM mata biru aku? muahahahaha....

TopsyTurvyMum said...

sob..sob..sian boboyyy hajat tak kesampaian..

sure rindu giler ngan kek2 ngan roti2 ko tuh..

kisahwanida said...

Sarid,
ok gak idea ko tuh..... tapi yg tak tahannya nak buat sendirik....

MR
Aku pun tak tau lagi apa nasib BM Ostolia tu. Skang ni tak jumpa lg adaptornya..... (alasan kot) hihihi

TTM
Sib baik x kesampaian, kalu tak x tau lah apa jadinya.... huhuhu

Wednesday, December 8, 2010

Inilah dia......


Assalamualaikum......

Dah lama aku tak updatekan..... Anyway million thanks to kengkawan yg blogwalking walaupun takde entry baru. Actually hari ni nak wat entry lain tapi masalah pulak dgn memory card reader tu, so tak leh lah nak upload gambar tu. So, entry lain ambik tempat dulu...... hehehe

Sepanjang aku bercuti selama 12 tahun hari, anak2 sumer tinggal ngan EDH & Bondaku. Pandailah EDH uruskan anak2..... hehehe. Si Boboy ni memang banyak cerita menarik yg dia buat sepanjang ketiadaan aku kat umah. Tapi yang paling aku tak tahan dia MEMBAKING........ Dia ni selalu gak menengok aku memasak, minat sgt kat dapur tu...... heran aku. Kakak2 selagi tak panggil tolong jgn harap la......

Uollsss rasa apa yg nak di bake oleh si Boboy nie...... hahaha......
  1. Marble kek.......
  2. Muffin....
  3. dan tak lupa nak buat roti coklat. Sebab abah lupa nak beli roti coklat dia (dia ni peminat roti tegar) Aku ni pun tak pernah buat roti dia lak yang lagi pandai...... Wahai anakku...... mama baru jer beli BM.... lum test pun lagi..... hehehe
Tapi dia tak sempat nak bakar lah sebab kegiatan bermoral dia tu dah disedari oleh opahnya...... Rugi tak dapat tgk dapur aku berkecahkan.........

4 comments:

Sarid Derus said...

baik ko asah bakat dia dr kecik intan..senang banyak ko nanti...hihihi

makcikrehan said...

welkam back cik wanida. aku tak sabo tunggu hasil ko meroti. apakah BM ostolia ko bakal menerima naseb yg sama mcm BM mata biru aku? muahahahaha....

TopsyTurvyMum said...

sob..sob..sian boboyyy hajat tak kesampaian..

sure rindu giler ngan kek2 ngan roti2 ko tuh..

kisahwanida said...

Sarid,
ok gak idea ko tuh..... tapi yg tak tahannya nak buat sendirik....

MR
Aku pun tak tau lagi apa nasib BM Ostolia tu. Skang ni tak jumpa lg adaptornya..... (alasan kot) hihihi

TTM
Sib baik x kesampaian, kalu tak x tau lah apa jadinya.... huhuhu