Saturday, December 25, 2010

Philip Island........ Day 3

Hari ke 3 kitaorng di bawak tuan tanah kedaung ke Philip Island. Thanks Na....... Enjoy sangat pergi sana. Banyak Tempat yang we all discover. Cuaca tetap mencemburui rombongan cik pidOt dr tanah Malaya..... still hujan. Sampaikan kitaorg berkelah kat umah tuan tanah la....... hihihi


 Aman & damai..... Best sangat.... Kalau uolls pergi Melben mesti gi sini tau.....

 Sungguh indah ciptaan Tuhan....... (insaf tau)

 Na, tlg sikit.......

 Sampai tertutup mata & ternganga molot aku menikmati keindahan alam.....

 Ini yang aku nak jumpa sangat......
Menurut cerita pemandu pelancong penguin ni akan kuar waktu malam jer.....

 Seagull 2 sejoli....

 Bunga apa ntah...... yang penting cantik....

 Merenung masa lampau depan..... hihihi

 Cantikkan burung2 tu....

 Lalat pun nak tumpang glamer haku......

 Rombongan cik pidOt dr tanah Malaya

 Uollsss akan tgk jari ni selagi x habis cerita Melben.....





 Memang cantik........



 Dari sini kita boleh skodeng sealion.....
Aku tak skodeng pun eksyen jer......

 Nobies Centre

 Nape ko pandang haku beria sangat......?
Aku tau lah aku ni hensem.....
Dah ramai org ckp cam tu......... hehehe

 Makcik ni nak tumpang glamer aku la tu.....
Dah lah saiz sama beso jer ngan haku....
Nak buat2 baik ngan aku la tu.....
Mahap yer..... tak di layanzzzzzzzzzzzzz

Dah nak balik



Memang enjoy pergi sini..... kalau uolls nak enjoy lagi pergi SINI banyak cerita yg lebih enjoy....

2 comments:

nekkenproject said...

WAHH... Cntik.. Indahnya Ciptaan Allah :D

kisahwanida said...

mmeg cantik......

Saturday, December 25, 2010

Philip Island........ Day 3

Hari ke 3 kitaorng di bawak tuan tanah kedaung ke Philip Island. Thanks Na....... Enjoy sangat pergi sana. Banyak Tempat yang we all discover. Cuaca tetap mencemburui rombongan cik pidOt dr tanah Malaya..... still hujan. Sampaikan kitaorg berkelah kat umah tuan tanah la....... hihihi


 Aman & damai..... Best sangat.... Kalau uolls pergi Melben mesti gi sini tau.....

 Sungguh indah ciptaan Tuhan....... (insaf tau)

 Na, tlg sikit.......

 Sampai tertutup mata & ternganga molot aku menikmati keindahan alam.....

 Ini yang aku nak jumpa sangat......
Menurut cerita pemandu pelancong penguin ni akan kuar waktu malam jer.....

 Seagull 2 sejoli....

 Bunga apa ntah...... yang penting cantik....

 Merenung masa lampau depan..... hihihi

 Cantikkan burung2 tu....

 Lalat pun nak tumpang glamer haku......

 Rombongan cik pidOt dr tanah Malaya

 Uollsss akan tgk jari ni selagi x habis cerita Melben.....





 Memang cantik........



 Dari sini kita boleh skodeng sealion.....
Aku tak skodeng pun eksyen jer......

 Nobies Centre

 Nape ko pandang haku beria sangat......?
Aku tau lah aku ni hensem.....
Dah ramai org ckp cam tu......... hehehe

 Makcik ni nak tumpang glamer aku la tu.....
Dah lah saiz sama beso jer ngan haku....
Nak buat2 baik ngan aku la tu.....
Mahap yer..... tak di layanzzzzzzzzzzzzz

Dah nak balik



Memang enjoy pergi sini..... kalau uolls nak enjoy lagi pergi SINI banyak cerita yg lebih enjoy....

2 comments:

nekkenproject said...

WAHH... Cntik.. Indahnya Ciptaan Allah :D

kisahwanida said...

mmeg cantik......