Saturday, March 26, 2011

Rombongan Cik Kiah Ke KLIA

Assalamualaikum......

Hari Khamis tepat jam 2.30 petang segerombolan ahli rombongan Cik Kiah menuju ke KLIA. Walaupun Cik Kiah memang tak terlibat sama sekali dalam rombongan ni tapi nama sangat penting..... hahahaha. Apa.....?

Eh, takde lah.... bukan we all nak pergi jenguk puan malus domestica. (Budgett tak cukup wehhhh) Sebenarnya we all buat lawatan sambil belajar menghantar Puan Saedah Abd Aziz iaitu Bondaku yang tercinta yang bakal menunaikan Umrah petang tu......

Flight yang sepatutnya di jadualkan jam 5.30 pm waktu tempatan. Takkan waktu Mekah lak kan.... belum sampai lagi. Atas sebab2 yang tak dapat, tak mampu, tak boleh dielakkan flisht delay ke jam 7.20pm. Apa nak buat additional lagi 2 jam ni.... anak-anak aku dah buat taman permainan kat situ....

Baru sampai KLIA

 
Bondaku yang tercinta & makcikku

 
Bergerak menuju ke tempat perhimpunan yang di khaskan untuk ahli jemaah yang mengikuti rombongan Andalusia.
Anak-anak aku lak yang sibuk menarik bagasi....
Rasa cam Dania lak kata they all....
Sape lak yang berjalan pandang ke belakang tue....
Kat sinilah aku jumpa pramugari Emerates yang cun2...
Baju they all pun cantik
 


Nasib baik kat situ ada tempat permainan kanak-kanak bersebelahan pulak dengan KFC. So, uollss faham-faham lah apa yang terjadi. Pastinya proses penghabisan stok duit mak bapak..... Tiba-tiba they cakap flight delay lagi another 1 hour. means pukul 8.20 ler...

Muka-muka dah jemu....
Tengok kapal terbang pun dah tak selera...

 
sempat jugalah Along nak berposing.....

 
Delay punya delay punya delay...... (bape byk delay daaaaa.....)
Sempat gak lah aku merembat 2 botol ni dari Body Shop
Lagi satu proses penghabisan stok duit mak bapak aku ler....
Satu untuk aku satu untuk EDH
Upacara penerangan serba sedikit tentang perjalanan dari pihak Andalusia & flight delay another 1 hour means jam 9.20 ye hakak-hakak.....
Sabar jer la ye Bondaku.......


After Maghrib, semua ahli jemaah boleh masuk ke balai berlepas. So, sessi membanjirkan KLIA kira-kira jam 8.30pm ler....

Nak membayar parkingnya sorang jer tapi yang berbarisnyer......



Balik singgah kat R&R Nilai pekena teh tarik & nasi lemak. Boboy lak wat hal nak makan KFC or MCD..... Anak oh anak.......


Singgah juga kat Shell Melawati......
(2 orang jer naik dgn aku, yang lain naik dgn Angah.....)
Macam lapar sangat kan tapi burger tu pun dia tak habis...

 
Ini sebenarnya yang menjadi idaman kalbu

2 comments:

ayu jue said...

semoge slmt pegi n selmt kmbali=)

kisahwanida said...

aminnnnn

Saturday, March 26, 2011

Rombongan Cik Kiah Ke KLIA

Assalamualaikum......

Hari Khamis tepat jam 2.30 petang segerombolan ahli rombongan Cik Kiah menuju ke KLIA. Walaupun Cik Kiah memang tak terlibat sama sekali dalam rombongan ni tapi nama sangat penting..... hahahaha. Apa.....?

Eh, takde lah.... bukan we all nak pergi jenguk puan malus domestica. (Budgett tak cukup wehhhh) Sebenarnya we all buat lawatan sambil belajar menghantar Puan Saedah Abd Aziz iaitu Bondaku yang tercinta yang bakal menunaikan Umrah petang tu......

Flight yang sepatutnya di jadualkan jam 5.30 pm waktu tempatan. Takkan waktu Mekah lak kan.... belum sampai lagi. Atas sebab2 yang tak dapat, tak mampu, tak boleh dielakkan flisht delay ke jam 7.20pm. Apa nak buat additional lagi 2 jam ni.... anak-anak aku dah buat taman permainan kat situ....

Baru sampai KLIA

 
Bondaku yang tercinta & makcikku

 
Bergerak menuju ke tempat perhimpunan yang di khaskan untuk ahli jemaah yang mengikuti rombongan Andalusia.
Anak-anak aku lak yang sibuk menarik bagasi....
Rasa cam Dania lak kata they all....
Sape lak yang berjalan pandang ke belakang tue....
Kat sinilah aku jumpa pramugari Emerates yang cun2...
Baju they all pun cantik
 


Nasib baik kat situ ada tempat permainan kanak-kanak bersebelahan pulak dengan KFC. So, uollss faham-faham lah apa yang terjadi. Pastinya proses penghabisan stok duit mak bapak..... Tiba-tiba they cakap flight delay lagi another 1 hour. means pukul 8.20 ler...

Muka-muka dah jemu....
Tengok kapal terbang pun dah tak selera...

 
sempat jugalah Along nak berposing.....

 
Delay punya delay punya delay...... (bape byk delay daaaaa.....)
Sempat gak lah aku merembat 2 botol ni dari Body Shop
Lagi satu proses penghabisan stok duit mak bapak aku ler....
Satu untuk aku satu untuk EDH
Upacara penerangan serba sedikit tentang perjalanan dari pihak Andalusia & flight delay another 1 hour means jam 9.20 ye hakak-hakak.....
Sabar jer la ye Bondaku.......


After Maghrib, semua ahli jemaah boleh masuk ke balai berlepas. So, sessi membanjirkan KLIA kira-kira jam 8.30pm ler....

Nak membayar parkingnya sorang jer tapi yang berbarisnyer......



Balik singgah kat R&R Nilai pekena teh tarik & nasi lemak. Boboy lak wat hal nak makan KFC or MCD..... Anak oh anak.......


Singgah juga kat Shell Melawati......
(2 orang jer naik dgn aku, yang lain naik dgn Angah.....)
Macam lapar sangat kan tapi burger tu pun dia tak habis...

 
Ini sebenarnya yang menjadi idaman kalbu

2 comments:

ayu jue said...

semoge slmt pegi n selmt kmbali=)

kisahwanida said...

aminnnnn