Sunday, January 16, 2011

Umur Boboy dah 6 Tahun


Happy Birthday To U
Happy Birthday To U
Happy Birthday To Boboy
Happy Birthday To U....

Ala Kadar je la ye anakanda.....



12 Jan 2011 yg lalu umur Boboy genap 6 tahun. Cepat betul masa beredar..... Balik dr kerje aku redahlah kedai kek yg berhampiran. Ini jer kek saiz kecik yg ada. Aku hantam sajer la..... Dah balik lambat mana sempat nak gekedah kat tmpat lain. Uollss rasa apa reaksi dia bile dat kek tue.....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
Siap jer kitaorg mendendangkan lagu wajib, dia pun potong kek tu &; makan..... Tetiba....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dah lah kecik, tak sedap pulak....
Adik nak kek mcm dulu tu (lst yr punya kek da.....)
Lagipun adik nak wat kat sekolah....

Memang aku plan nak celebrate kat sekolah dia
Tapi aku tak dapat cuti skang nie...
Nanti bila mama dapat cuti kita celebrate kat sekolah ye Dik....

Apapun....
Semoga adik panjang umur, murah rezeki
berjaya dalam hidup, berbakti kepada keluarga,
menjadi anak soleh.....
Kami semua sayang adik............

6 comments:

salmi said...

Heppy besday boboi.... kek kecik tu mmg x besh.... Kalau nak kek yang best... suruh mama buat! Itu kek haaa dijamin cukup istimewa, diadun ngan kasih sayang yg x pernah bertepi!

Sarid Derus said...

laa..baru nak pujii..cantiknyer kek..tak sedap ker boboy..emmm,,alahaiii..!! ciannn..
nanti mama buat yekk..!!
happy besday boboy...

TMYZ said...

Happy 6th Birthday Boboy...

dari semua warga PDK Selayang.

kisahwanida said...

Salmi & Sarid: Thanks so much....! Dia nak kek yang aunty dia buat. hehehe..... mama pun tak pandai mana baking membaking ni..... hihihi

TMYZ
TQ so much......

****PDK selayang ni kat area mana

TopsyTurvyMum said...

happy birthday Boboy!!
Wahh..dah 6 tahun..kena bagi dia adik nih Intan ekekeke..

kek ko jugak dia nak tuuuu..
mana sama beli ngan buat:D

kisahwanida said...

cepat jer masa berlalu..... adik....? hehehehe....

bagi laluan hamzah dapat halimah dulu,

iqbal dapat izati dulu..... aku dah ramai....

Sunday, January 16, 2011

Umur Boboy dah 6 Tahun


Happy Birthday To U
Happy Birthday To U
Happy Birthday To Boboy
Happy Birthday To U....

Ala Kadar je la ye anakanda.....



12 Jan 2011 yg lalu umur Boboy genap 6 tahun. Cepat betul masa beredar..... Balik dr kerje aku redahlah kedai kek yg berhampiran. Ini jer kek saiz kecik yg ada. Aku hantam sajer la..... Dah balik lambat mana sempat nak gekedah kat tmpat lain. Uollss rasa apa reaksi dia bile dat kek tue.....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
Siap jer kitaorg mendendangkan lagu wajib, dia pun potong kek tu &; makan..... Tetiba....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dah lah kecik, tak sedap pulak....
Adik nak kek mcm dulu tu (lst yr punya kek da.....)
Lagipun adik nak wat kat sekolah....

Memang aku plan nak celebrate kat sekolah dia
Tapi aku tak dapat cuti skang nie...
Nanti bila mama dapat cuti kita celebrate kat sekolah ye Dik....

Apapun....
Semoga adik panjang umur, murah rezeki
berjaya dalam hidup, berbakti kepada keluarga,
menjadi anak soleh.....
Kami semua sayang adik............

6 comments:

salmi said...

Heppy besday boboi.... kek kecik tu mmg x besh.... Kalau nak kek yang best... suruh mama buat! Itu kek haaa dijamin cukup istimewa, diadun ngan kasih sayang yg x pernah bertepi!

Sarid Derus said...

laa..baru nak pujii..cantiknyer kek..tak sedap ker boboy..emmm,,alahaiii..!! ciannn..
nanti mama buat yekk..!!
happy besday boboy...

TMYZ said...

Happy 6th Birthday Boboy...

dari semua warga PDK Selayang.

kisahwanida said...

Salmi & Sarid: Thanks so much....! Dia nak kek yang aunty dia buat. hehehe..... mama pun tak pandai mana baking membaking ni..... hihihi

TMYZ
TQ so much......

****PDK selayang ni kat area mana

TopsyTurvyMum said...

happy birthday Boboy!!
Wahh..dah 6 tahun..kena bagi dia adik nih Intan ekekeke..

kek ko jugak dia nak tuuuu..
mana sama beli ngan buat:D

kisahwanida said...

cepat jer masa berlalu..... adik....? hehehehe....

bagi laluan hamzah dapat halimah dulu,

iqbal dapat izati dulu..... aku dah ramai....