Friday, February 25, 2011

Birthday Boboy lagi.......

Assalamualaikum......
Salam malam. Ramai yang dah tidur waktu2 camni kan. Aku ni sambil2 mendobi tu layan blog la.... Anak2 semua dah tidur. Mata Mama & abah jer yg segar bugar lagi. Siap discuss lagi esok nak masak apa.... Agaknya dalam kepala kitaorg ni asyik fikir pasal makan jer..... Camner lah nak diet..... huhuhu

Saja nak share birthday celebration Boboy kat sekolah. Dah agak lama gak peram citer & gambar2 nie.... Bday dia on 12 Jan. Tapi celebrate lambat. Hari bday tu just potong kek kecik kat rumah. Dia cukup tak puas hati. Nak juga kek besar..... Anak2..... hahaha Lagipun memang dah janji nak celebrate dbay dia kat sekolah cam last year....

So, 1 Feb sempena FT Day, Aku pun bercuti. Dia sekolahla sbb kat Selangor kitaorg pun wat lah bday celebration kat sekolah dia. Takde la besar-besaran pun. Ala kadar jer.... Yang penting janji dilunaskan. Anak2 ni kalau kita berjanji tapi tak ditunaikan mulalah......Lagipun amatlah tidak baik kalau tidak menepati janji.... Aku pun paling tak suka org yg mungkir janji nie.....

Malam tu gigh aku nak wat goodie bag....


Antara biskut yang akan ambik tempat dalam goodie bag
Chipsmore, Chipsmore wafer, Oreo, Apollo wafer & soya bean

Nala..... punya cantiknya goodie bag Boboy....
Meriah color kan...
Aku ambik sikap berjimat cermat
Aku recycle paper bag orang kahwin.....
pandai aku berjimatkan.......?????
Suka tengok kanak2 ceria, gembira
Kawan2 sekolah Boboy ramai India....
Malu-malu lak nak bagi wahai Boboy.....
Kawan sekolah merangkap anak jiran depan rumah

lambatnya potong kek Boboy.....
Kawan yang kat depan tu sampai dah nak tidur.....
Meleh-leleh air liur ngadap kek tue....


Kita zoom kek dia.....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

HAPPY BIRTHDAY MAHATHIR....
ni la kek yang dia nak sangat....
Adik ipar aku yang buat.....
Marvelous....


Ni pulak saje nak ulang tayang kek yang dia komplen kecik & tak sedap tue......

6 comments:

MamaEma said...

selamat hari lahir boboy..

salam kenalan.

cantiknyer kek..mesti best kan..

TopsyTurvyMum said...

cantik kek tu,,
rajin ko Intann..aku dah pencen wat party b'day ni. Buat CC bagi kawan kelas dia cukup

Amie said...

seronok layan anak2 kecil.... lagi seronok dpt makan kek yg cantik tu...happy birthday utk boboy ye

Nor Moscow said...

bak mai biskut oreo tu sekotak..mengidam ni...dah lama tak dpt makan..

kisahwanida said...

MamaEma:
Salam kenal... TQ on behalf Boboy
Kek ni memang best sgt2 ler... kwn2 dia siap ty bila nak buat lagi.... hehehe

TTM:
Takde maknanya rajin Na.... Wat sikit2 jer

Amie:
Tq.... seronok sgt bila tgk kanak2 happy

kisahwanida said...

Nor Moscow:
Sila... sila ambil..... hehehe

Friday, February 25, 2011

Birthday Boboy lagi.......

Assalamualaikum......
Salam malam. Ramai yang dah tidur waktu2 camni kan. Aku ni sambil2 mendobi tu layan blog la.... Anak2 semua dah tidur. Mata Mama & abah jer yg segar bugar lagi. Siap discuss lagi esok nak masak apa.... Agaknya dalam kepala kitaorg ni asyik fikir pasal makan jer..... Camner lah nak diet..... huhuhu

Saja nak share birthday celebration Boboy kat sekolah. Dah agak lama gak peram citer & gambar2 nie.... Bday dia on 12 Jan. Tapi celebrate lambat. Hari bday tu just potong kek kecik kat rumah. Dia cukup tak puas hati. Nak juga kek besar..... Anak2..... hahaha Lagipun memang dah janji nak celebrate dbay dia kat sekolah cam last year....

So, 1 Feb sempena FT Day, Aku pun bercuti. Dia sekolahla sbb kat Selangor kitaorg pun wat lah bday celebration kat sekolah dia. Takde la besar-besaran pun. Ala kadar jer.... Yang penting janji dilunaskan. Anak2 ni kalau kita berjanji tapi tak ditunaikan mulalah......Lagipun amatlah tidak baik kalau tidak menepati janji.... Aku pun paling tak suka org yg mungkir janji nie.....

Malam tu gigh aku nak wat goodie bag....


Antara biskut yang akan ambik tempat dalam goodie bag
Chipsmore, Chipsmore wafer, Oreo, Apollo wafer & soya bean

Nala..... punya cantiknya goodie bag Boboy....
Meriah color kan...
Aku ambik sikap berjimat cermat
Aku recycle paper bag orang kahwin.....
pandai aku berjimatkan.......?????
Suka tengok kanak2 ceria, gembira
Kawan2 sekolah Boboy ramai India....
Malu-malu lak nak bagi wahai Boboy.....
Kawan sekolah merangkap anak jiran depan rumah

lambatnya potong kek Boboy.....
Kawan yang kat depan tu sampai dah nak tidur.....
Meleh-leleh air liur ngadap kek tue....


Kita zoom kek dia.....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

HAPPY BIRTHDAY MAHATHIR....
ni la kek yang dia nak sangat....
Adik ipar aku yang buat.....
Marvelous....


Ni pulak saje nak ulang tayang kek yang dia komplen kecik & tak sedap tue......

6 comments:

MamaEma said...

selamat hari lahir boboy..

salam kenalan.

cantiknyer kek..mesti best kan..

TopsyTurvyMum said...

cantik kek tu,,
rajin ko Intann..aku dah pencen wat party b'day ni. Buat CC bagi kawan kelas dia cukup

Amie said...

seronok layan anak2 kecil.... lagi seronok dpt makan kek yg cantik tu...happy birthday utk boboy ye

Nor Moscow said...

bak mai biskut oreo tu sekotak..mengidam ni...dah lama tak dpt makan..

kisahwanida said...

MamaEma:
Salam kenal... TQ on behalf Boboy
Kek ni memang best sgt2 ler... kwn2 dia siap ty bila nak buat lagi.... hehehe

TTM:
Takde maknanya rajin Na.... Wat sikit2 jer

Amie:
Tq.... seronok sgt bila tgk kanak2 happy

kisahwanida said...

Nor Moscow:
Sila... sila ambil..... hehehe