Saturday, May 29, 2010

Hari cuti..... Dapur pun cuti

Semalam Wesak Day...... Yahooooo! Bukan happy sbb apa pun.... sbb cuti 3 hari. Dah lama aku tunggu cuti free panjang camni....



Ada ke patut aku punya Asst Br Manager ajak kerje smlm. Wat housekeeping. Fuhhhh.... malas betul sib baik dia kata most welcome to anybody yang free..... Dgn rela hatinya aku tak pergi.... hehehe



EDH lak ada game lak smlm tp nasib baik gak balik awal. Mula2 plan ngan anak2 aku nak gi Tmn Metropolitan main layang2. Cuaca tak menyebelahi kitaorg. hujan lebat tu.... Kul 5 EDH call suwuh kitaorg siap2..... Mcm lipas kudung anak2 aku bersiap....



Bila ditanya nak gi mana, dia kata ikut je la....... Nak tau kitaorg gi mana.......

Jeng...jeng...jeng...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Fuh....... makan steamboat la...... dah lama gak kitaorg x pergi sini. BBQ Steamboat ni sedap & murah. Dewasa RM18, kanak-kanak RM8. Berbaloi-baloi.....Cuba korang tenngok cendawan tu tgh berenang-renang ....



Ni tengah grill ayam, daging & sausage..... Mmg feveret kitaorg sekeluarga....


Amboi Bang semangat nya menjamu selera.... tak pandang langsung org kat sblh...



Along sambil makan pun nak controll ayu... Abby selambe jer.... Kembar takde kat umah nenek....

5 comments:

TopsyTurvyMum said...

syok la hari cuti makan steamboat..

Sarid Derus said...

bestnyer...steamboat..!! Aku pulak..ari cuti baru nak masak..huhuhu.. aku tak suka masak..aku suka makan jer..:p

kisahwanida said...

Sesekali jer mkn kat luar. Selalunyer kena masak.... mkn kat umah... Hari2 masak smpai x tau nak msk apa....

pidOt said...

heheheh..intan kt ne tuh??cm best jerk.........leh gak g bebila.....

kisahwanida said...

Kat Kuang dOt

Saturday, May 29, 2010

Hari cuti..... Dapur pun cuti

Semalam Wesak Day...... Yahooooo! Bukan happy sbb apa pun.... sbb cuti 3 hari. Dah lama aku tunggu cuti free panjang camni....



Ada ke patut aku punya Asst Br Manager ajak kerje smlm. Wat housekeeping. Fuhhhh.... malas betul sib baik dia kata most welcome to anybody yang free..... Dgn rela hatinya aku tak pergi.... hehehe



EDH lak ada game lak smlm tp nasib baik gak balik awal. Mula2 plan ngan anak2 aku nak gi Tmn Metropolitan main layang2. Cuaca tak menyebelahi kitaorg. hujan lebat tu.... Kul 5 EDH call suwuh kitaorg siap2..... Mcm lipas kudung anak2 aku bersiap....



Bila ditanya nak gi mana, dia kata ikut je la....... Nak tau kitaorg gi mana.......

Jeng...jeng...jeng...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Fuh....... makan steamboat la...... dah lama gak kitaorg x pergi sini. BBQ Steamboat ni sedap & murah. Dewasa RM18, kanak-kanak RM8. Berbaloi-baloi.....Cuba korang tenngok cendawan tu tgh berenang-renang ....



Ni tengah grill ayam, daging & sausage..... Mmg feveret kitaorg sekeluarga....


Amboi Bang semangat nya menjamu selera.... tak pandang langsung org kat sblh...



Along sambil makan pun nak controll ayu... Abby selambe jer.... Kembar takde kat umah nenek....

5 comments:

TopsyTurvyMum said...

syok la hari cuti makan steamboat..

Sarid Derus said...

bestnyer...steamboat..!! Aku pulak..ari cuti baru nak masak..huhuhu.. aku tak suka masak..aku suka makan jer..:p

kisahwanida said...

Sesekali jer mkn kat luar. Selalunyer kena masak.... mkn kat umah... Hari2 masak smpai x tau nak msk apa....

pidOt said...

heheheh..intan kt ne tuh??cm best jerk.........leh gak g bebila.....

kisahwanida said...

Kat Kuang dOt