Monday, May 10, 2010

Mother's Day

Maaf lambat sikit update tentang mother's day. Happy Mother's Day tuk semua. Pagi2 lagi anak2 aku dah wish tp EDH sampai saat entry di posted tak wish pun. Kecik ati aku..... Yang paling banyak wish si hensem boy Boboy aku ni la..... Lebih kurang 12 wishnya....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ni card yang Boboy buat kat sekolah. Kat depan ni cikgu lukiskan pastu dia warna jer.... Terharu aku bila dapat kad ni.... Anak siap bg kad yg abah pulak wish pun takde usahkan nak bwk gi makan.....


Inilah rupa dalam kad tu..... Tulisan memang vouge habis.... Yang paling aku tak tahan tu part gambar. Kemain lagi dia lukis gambar mama Slim melim kau....! Baju feveret kaler aku. Cekak Pinggang & mulut ternganga..... Bila aku tanya nape lukis cam tu dik.... Dengan selamba jwpnnye..... Tu mama tengah marah adik....... hehehe




Ni pulak sejambak bunga khas buat Bonda ku yang tersayang Puan Saedah Abd Aziz. Selamat Hari Ibu.... Mak.... I Love You So Much....!!!!



6 comments:

cik ani said...

alahai....terharunya..anak2 bagi kad. anak aku pegang pensil pun x pandai lagik.

kisahwanida said...

nanti ko punya turn lak ani.
mmg terharu gilaks la....

Sarid Derus said...

intan ..laki ko tak wish..pasallll.. ko bukan mak die..., ko bini dia la... hihihi..!!

TopsyTurvyMum said...

alahai..comel2!

ala intan..rileks aaa..laki aku pun tak wish pasal dia kata hari2 mother's day..

aku kata kalau hari2 mother's day kasi la aku rilek hari2:P

kisahwanida said...

Ye la sarid..... betul gak.
Ala kalu wish pun pe salah nyer.....

maknanyer na, standard la kalu x wish tu kan..... huhuhu

oklah..... nx yr x mau tunggu wish dah.....

kisahwanida said...
This comment has been removed by the author.

Monday, May 10, 2010

Mother's Day

Maaf lambat sikit update tentang mother's day. Happy Mother's Day tuk semua. Pagi2 lagi anak2 aku dah wish tp EDH sampai saat entry di posted tak wish pun. Kecik ati aku..... Yang paling banyak wish si hensem boy Boboy aku ni la..... Lebih kurang 12 wishnya....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ni card yang Boboy buat kat sekolah. Kat depan ni cikgu lukiskan pastu dia warna jer.... Terharu aku bila dapat kad ni.... Anak siap bg kad yg abah pulak wish pun takde usahkan nak bwk gi makan.....


Inilah rupa dalam kad tu..... Tulisan memang vouge habis.... Yang paling aku tak tahan tu part gambar. Kemain lagi dia lukis gambar mama Slim melim kau....! Baju feveret kaler aku. Cekak Pinggang & mulut ternganga..... Bila aku tanya nape lukis cam tu dik.... Dengan selamba jwpnnye..... Tu mama tengah marah adik....... hehehe




Ni pulak sejambak bunga khas buat Bonda ku yang tersayang Puan Saedah Abd Aziz. Selamat Hari Ibu.... Mak.... I Love You So Much....!!!!



6 comments:

cik ani said...

alahai....terharunya..anak2 bagi kad. anak aku pegang pensil pun x pandai lagik.

kisahwanida said...

nanti ko punya turn lak ani.
mmg terharu gilaks la....

Sarid Derus said...

intan ..laki ko tak wish..pasallll.. ko bukan mak die..., ko bini dia la... hihihi..!!

TopsyTurvyMum said...

alahai..comel2!

ala intan..rileks aaa..laki aku pun tak wish pasal dia kata hari2 mother's day..

aku kata kalau hari2 mother's day kasi la aku rilek hari2:P

kisahwanida said...

Ye la sarid..... betul gak.
Ala kalu wish pun pe salah nyer.....

maknanyer na, standard la kalu x wish tu kan..... huhuhu

oklah..... nx yr x mau tunggu wish dah.....

kisahwanida said...
This comment has been removed by the author.