Thursday, May 13, 2010

Warisan Berzaman

Saje nak tunjuk hijau jer tuk entry kali ni..... Cuba korang tengok betul-betul.... apakah ini?

Hehehe...... Daun ni lah yang dinamakan DAUN SIRIH****** macamlah korang tak tau kan....
Apa yang aku nak buat dengan daun sirih ni yek......?

Haaa..... betullah tu. SIRIH JUNJUNG.....! Malu gak nak post dlm entry ni sbb bukannya pandai sangat pun. Saje-saje jer.....


Kisahnya bermula mcm ni.....


"kakcik tolong buat sirih junjung mcm masa org kawen dulu, adik ayue nak bertunang" sms dari adinda tercinta..... Aku pun memang suka buat kerja ni apalagi on je la.... Dengan bantuan angah
*
*
*
*
*
*
*
*
**
***
Taraaa..........


Ok tak sirih junjung aku ni? Mak Jah, komen sikit......

bolehlah jadi sifu......


Ni baru percubaan yang ke3. nanti aku post another entry tuk sirih junjung yg aku buat time kawen adik aku...... hehehehe



Saje closed up, bagi korang tengok kesegaran daun sirih dan keindahan bunga kekwa yg aku beli kat pasar pagi......

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

aku wakil mak jah..

boleh cari mkn ni intan...teruskan usaha anda...cewwahhhh!!

Sarid Derus said...

memang kreatiff..kalau aku, takdek ler..time kawin lu..aku susun jer tepi bekas sirih..abih citer..

kisahwanida said...

Tq mak jah......

Sarid: nape ko tak suwuh aku tulun buat..... hehehe

Thursday, May 13, 2010

Warisan Berzaman

Saje nak tunjuk hijau jer tuk entry kali ni..... Cuba korang tengok betul-betul.... apakah ini?

Hehehe...... Daun ni lah yang dinamakan DAUN SIRIH****** macamlah korang tak tau kan....
Apa yang aku nak buat dengan daun sirih ni yek......?

Haaa..... betullah tu. SIRIH JUNJUNG.....! Malu gak nak post dlm entry ni sbb bukannya pandai sangat pun. Saje-saje jer.....


Kisahnya bermula mcm ni.....


"kakcik tolong buat sirih junjung mcm masa org kawen dulu, adik ayue nak bertunang" sms dari adinda tercinta..... Aku pun memang suka buat kerja ni apalagi on je la.... Dengan bantuan angah
*
*
*
*
*
*
*
*
**
***
Taraaa..........


Ok tak sirih junjung aku ni? Mak Jah, komen sikit......

bolehlah jadi sifu......


Ni baru percubaan yang ke3. nanti aku post another entry tuk sirih junjung yg aku buat time kawen adik aku...... hehehehe



Saje closed up, bagi korang tengok kesegaran daun sirih dan keindahan bunga kekwa yg aku beli kat pasar pagi......

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

aku wakil mak jah..

boleh cari mkn ni intan...teruskan usaha anda...cewwahhhh!!

Sarid Derus said...

memang kreatiff..kalau aku, takdek ler..time kawin lu..aku susun jer tepi bekas sirih..abih citer..

kisahwanida said...

Tq mak jah......

Sarid: nape ko tak suwuh aku tulun buat..... hehehe