Sunday, May 23, 2010

Tak dapat KLCC pun takpe la......

Salam semua......


Dah 11 hari aku tak update blog. Rindu nak menulis tapi masa tak berapa nak sempat. Badan penat maklumlah naik bas ke Hat yai. Jauh bebenor..... Sampaikan Bonda aku kata.... "minum secawan mabuk 2 cawan" Mana tidaknya, pergi 2 hari penatnya seminggu. memang penat.....
Sambil2 tengok JANGAN LUPA LIRIK baik aku update blog aku ni.


Siang tadi anak2 sibuk nak gi KLCC tapi aku ni agak2 malas nak pergi sana hari cuti ni. Kat sana hari2 cuti ni mulalah ramai indon, bangla.... nanti cam aku lak pelancong kat tempat they all..... Tak kose aku nak beramai2 ngan depa tuh. Tambahan lak aku kena attend mensyuarat persatuan penduduk. nanti kalu aku tak pergi tak jadi lah mesyuarat..... hehehe (pegi jap je buat syarat tunjuk muka... nanti org x tau lak aku dok kat sini)


Pk punya pk.... last2 gi Giant je lah. Lg pun ada shbt yg boleh join aku.... anak2 aku ni sbnrnya sibuk nak main kat taman. kat giant ni ada mini playground.... so boleh lah depa melepaskan hajat.....





Cuba tengok betul2 sape shbt yang boleh join aku tue................. Yeah..... Cik PidOt..... Bestnyer jumpa kawan. Kat belakang tu lah playground yg aku maksudkan tu. Tgh syok2 sembang, Boboy datang.... bibir berdarah. Rupe2nyer dah berlaga ngan kepala kawan..... Biasalah bebudak bile dah main tak ingat apa dah..... samalah ngan mama dia bile dah bersembang mulalah lupe diri.... hihihi Ni model tak berbayo, anak aku yang kedua..... nunjuk laksa yang kita org makan. patutnya Abby kena mintak royalti kat makcik laksa tu manalah tau lepas ni laksa dia lagi laku.... Sblah tu yg tak berapa nak nampak nasi ayam si cilik Husna.....





Bagi closed up sikit..... aksi Cik PidOt ngan si cilik Husna. Berkepit gak si Husna ni ngan Achek dia....



Ni lah rupe pinggan nasi ayam Husna..... licin.... jangan salah faham bukan Husna yg kasi perabih.... cube teka sape yg kasi licin tue....?




laksa ni pulak dah selamat masuk dlm perut haku.....


Anak2 aku bukan main happy lagi main kat playground tu..... Tapi we all tak lepak lama memandangkan waktu Maghrib dah hampir. lgpun Cik PidOt ada game mlm ni. Tmbahan pulaks EDH otw nak datang ambik kitaorg..... Cik PidOt...... nanti kita lepak lagi..... hehehe




** dOt.....

****** Anak aku kata ko baik & cantik...... ******




4 comments:

TopsyTurvyMum said...

ayat last tu nanti akan bertukar lepas dia jumpa aku plak wakakkaka!

Sarid Derus said...

hehe..ko taip ayat last tu buat hape..!!..simpan dalam hati jer..
tak tido mlm makcik tu nanti... :p

pidOt said...

hehehhe...aku suka la sahabat ayat yg lastttttttttttttttttttt tutss......hehehe

tq tq tq..hehhe nanti aunty dot bawa mama korang jenjalan lagik eh..hehehhe..muaahh..muaahhh..muahh......

Intan anak2 ko pun sporting giloss..esp yg kak long tuh..cm kenkawan aku jerkkk.....

kisahwanida said...

ye la Na.....

Saje jer nak post sarid, manatau pasni cik dOt boleh ajak gi jln2....

anak2 haku mmg sporting.... ikut mak dia tue.... hehehe
amboi mude bebetul..... sebaya ngan kak long laks....

Sunday, May 23, 2010

Tak dapat KLCC pun takpe la......

Salam semua......


Dah 11 hari aku tak update blog. Rindu nak menulis tapi masa tak berapa nak sempat. Badan penat maklumlah naik bas ke Hat yai. Jauh bebenor..... Sampaikan Bonda aku kata.... "minum secawan mabuk 2 cawan" Mana tidaknya, pergi 2 hari penatnya seminggu. memang penat.....
Sambil2 tengok JANGAN LUPA LIRIK baik aku update blog aku ni.


Siang tadi anak2 sibuk nak gi KLCC tapi aku ni agak2 malas nak pergi sana hari cuti ni. Kat sana hari2 cuti ni mulalah ramai indon, bangla.... nanti cam aku lak pelancong kat tempat they all..... Tak kose aku nak beramai2 ngan depa tuh. Tambahan lak aku kena attend mensyuarat persatuan penduduk. nanti kalu aku tak pergi tak jadi lah mesyuarat..... hehehe (pegi jap je buat syarat tunjuk muka... nanti org x tau lak aku dok kat sini)


Pk punya pk.... last2 gi Giant je lah. Lg pun ada shbt yg boleh join aku.... anak2 aku ni sbnrnya sibuk nak main kat taman. kat giant ni ada mini playground.... so boleh lah depa melepaskan hajat.....





Cuba tengok betul2 sape shbt yang boleh join aku tue................. Yeah..... Cik PidOt..... Bestnyer jumpa kawan. Kat belakang tu lah playground yg aku maksudkan tu. Tgh syok2 sembang, Boboy datang.... bibir berdarah. Rupe2nyer dah berlaga ngan kepala kawan..... Biasalah bebudak bile dah main tak ingat apa dah..... samalah ngan mama dia bile dah bersembang mulalah lupe diri.... hihihi Ni model tak berbayo, anak aku yang kedua..... nunjuk laksa yang kita org makan. patutnya Abby kena mintak royalti kat makcik laksa tu manalah tau lepas ni laksa dia lagi laku.... Sblah tu yg tak berapa nak nampak nasi ayam si cilik Husna.....





Bagi closed up sikit..... aksi Cik PidOt ngan si cilik Husna. Berkepit gak si Husna ni ngan Achek dia....



Ni lah rupe pinggan nasi ayam Husna..... licin.... jangan salah faham bukan Husna yg kasi perabih.... cube teka sape yg kasi licin tue....?




laksa ni pulak dah selamat masuk dlm perut haku.....


Anak2 aku bukan main happy lagi main kat playground tu..... Tapi we all tak lepak lama memandangkan waktu Maghrib dah hampir. lgpun Cik PidOt ada game mlm ni. Tmbahan pulaks EDH otw nak datang ambik kitaorg..... Cik PidOt...... nanti kita lepak lagi..... hehehe




** dOt.....

****** Anak aku kata ko baik & cantik...... ******




4 comments:

TopsyTurvyMum said...

ayat last tu nanti akan bertukar lepas dia jumpa aku plak wakakkaka!

Sarid Derus said...

hehe..ko taip ayat last tu buat hape..!!..simpan dalam hati jer..
tak tido mlm makcik tu nanti... :p

pidOt said...

hehehhe...aku suka la sahabat ayat yg lastttttttttttttttttttt tutss......hehehe

tq tq tq..hehhe nanti aunty dot bawa mama korang jenjalan lagik eh..hehehhe..muaahh..muaahhh..muahh......

Intan anak2 ko pun sporting giloss..esp yg kak long tuh..cm kenkawan aku jerkkk.....

kisahwanida said...

ye la Na.....

Saje jer nak post sarid, manatau pasni cik dOt boleh ajak gi jln2....

anak2 haku mmg sporting.... ikut mak dia tue.... hehehe
amboi mude bebetul..... sebaya ngan kak long laks....