Friday, July 9, 2010

Angkara 6

Salam petang Jumaat......

Millions thanks tuk kwn2 ai yg sudi meneka harga makanan INTAN SUHAIDA hari tu.....
Selamat poket ai dari beli hadiah sbb sowang pun tak bg jwpn yg tepat. Huahuahua.....
Makcik memang charge rege yg tak masuk akal......

RM6.00
Tak masuk akal kan......
tapi..............
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
bagus gak lah...... sbb
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
Angkara makcik tu charge aku rm6 terus aku bawak bekal ke opis. Gigih haku bangun pagi2 masak tau...... So anak2 aku lunch pun boleh makan sekali kan.... save cost tu


Closed up sikit lauk apa yg aku tapau tu.......

3 comments:

Sarid Derus said...

intan, mahal yek makanan tuh..!! kat skol aku silap2 3 hengget setengah jer...tp bagus gak bwk bekal..jimat n selamat...

emm..nampak sedap..lapor laa aku..

pidOt said...

Ooooo..mahal gilosssssssssss ye intan..elok la tuh bawa bekal.....kena save2 wei...nak g melbben ni duit nak guna byk....aku pun kena poser je la nmpknyer.....rehhehehe


aku pun nak bw bekal gakla..tp malas nak bgn pagi...uhukuhukuhuk..

kisahwanida said...

mmg mahal.... cekik darah betul. start dari hari itu, aka memang bwk bekal tau....

melben oh melben....

Friday, July 9, 2010

Angkara 6

Salam petang Jumaat......

Millions thanks tuk kwn2 ai yg sudi meneka harga makanan INTAN SUHAIDA hari tu.....
Selamat poket ai dari beli hadiah sbb sowang pun tak bg jwpn yg tepat. Huahuahua.....
Makcik memang charge rege yg tak masuk akal......

RM6.00
Tak masuk akal kan......
tapi..............
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
bagus gak lah...... sbb
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
Angkara makcik tu charge aku rm6 terus aku bawak bekal ke opis. Gigih haku bangun pagi2 masak tau...... So anak2 aku lunch pun boleh makan sekali kan.... save cost tu


Closed up sikit lauk apa yg aku tapau tu.......

3 comments:

Sarid Derus said...

intan, mahal yek makanan tuh..!! kat skol aku silap2 3 hengget setengah jer...tp bagus gak bwk bekal..jimat n selamat...

emm..nampak sedap..lapor laa aku..

pidOt said...

Ooooo..mahal gilosssssssssss ye intan..elok la tuh bawa bekal.....kena save2 wei...nak g melbben ni duit nak guna byk....aku pun kena poser je la nmpknyer.....rehhehehe


aku pun nak bw bekal gakla..tp malas nak bgn pagi...uhukuhukuhuk..

kisahwanida said...

mmg mahal.... cekik darah betul. start dari hari itu, aka memang bwk bekal tau....

melben oh melben....