Sunday, July 4, 2010

Dah Buka.......

Salam.....

Hari ni sebenarnya nak upload entry baek punya tp entahlah mcm tak ready jer...... Mcm suspen jer kan...... So, just ada entry simple je la.....


Sambil melayan program Mentor ni..............
Silalah makan mi goreng simple + cepat tersedia aku ni....


Ni jer yg aku masak tuk dinner. Simple jer.

Hari ni genap 6 hari kepala Boboy berjahit so bolehlah buka jahitan tu hari ni. Dia rileks jer masa buka jahitan tu. Yang takutnya lebih2nye mestilah mama. Kuat anak mama ni. Sure terasa gak masa buka jahitan tu tp dia cool jer.... tak berbunyik lansung. Cuma dia gengam tangan aku kuat2....


Biler dah buka jahitan tu barulah aku berani dlm takut nak tengok panjang mana luka dia. Mak aih....! panjang tu.... rasa cam bergegar2 lutut aku ni... Still MC untuk 3 hari lagi tapi dia bersemangat sangat nak gi sek.....

****Lupa nak tanya.... Ok tak umah baru ai.....?

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

kecur air liur aku tgk mee goreng ko..huhuhu

kejap je boboy dah bukak jahitan ek...budak2 mmg cepat baik kann?

wahh..dah terer tukar cat rumah...rileks la aku pas ni hehehe

kisahwanida said...

anak aku cakap sedap mee goreng mama kali ni.... hehehe sure yg sblm ni x sedapkann

ye la... 6 hari tp luka yg kat ujung tu belum baik sgt lagik....

ok lah tuk tukar cat. tp ada lg yg nak mintak tlg.... nak gak nuffnag tu... huhuhu

Sarid Derus said...

bab2 mcm ni memang mak2 yg seram lebih..hihihi..cantik kaler baru...mee pun nampak sodappp.. :)

kisahwanida said...

Ambik color ko dulu..... hihihi

Sunday, July 4, 2010

Dah Buka.......

Salam.....

Hari ni sebenarnya nak upload entry baek punya tp entahlah mcm tak ready jer...... Mcm suspen jer kan...... So, just ada entry simple je la.....


Sambil melayan program Mentor ni..............
Silalah makan mi goreng simple + cepat tersedia aku ni....


Ni jer yg aku masak tuk dinner. Simple jer.

Hari ni genap 6 hari kepala Boboy berjahit so bolehlah buka jahitan tu hari ni. Dia rileks jer masa buka jahitan tu. Yang takutnya lebih2nye mestilah mama. Kuat anak mama ni. Sure terasa gak masa buka jahitan tu tp dia cool jer.... tak berbunyik lansung. Cuma dia gengam tangan aku kuat2....


Biler dah buka jahitan tu barulah aku berani dlm takut nak tengok panjang mana luka dia. Mak aih....! panjang tu.... rasa cam bergegar2 lutut aku ni... Still MC untuk 3 hari lagi tapi dia bersemangat sangat nak gi sek.....

****Lupa nak tanya.... Ok tak umah baru ai.....?

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

kecur air liur aku tgk mee goreng ko..huhuhu

kejap je boboy dah bukak jahitan ek...budak2 mmg cepat baik kann?

wahh..dah terer tukar cat rumah...rileks la aku pas ni hehehe

kisahwanida said...

anak aku cakap sedap mee goreng mama kali ni.... hehehe sure yg sblm ni x sedapkann

ye la... 6 hari tp luka yg kat ujung tu belum baik sgt lagik....

ok lah tuk tukar cat. tp ada lg yg nak mintak tlg.... nak gak nuffnag tu... huhuhu

Sarid Derus said...

bab2 mcm ni memang mak2 yg seram lebih..hihihi..cantik kaler baru...mee pun nampak sodappp.. :)

kisahwanida said...

Ambik color ko dulu..... hihihi