Wednesday, July 7, 2010

Sepetang Bersama............

Salam.....






Hari Sabtu lepas, aku, pIdOt & Syidu ada plan baek punya...... Ala.... ada lak yg tanya Syidu yg mana? Syidu junior kita 2 thn dulu.....






Tak yah nak persidangan meja bulat, plan yg x smpai 2-3 jam da jadik. Call sikit pas2 sms sikit...... terus kitaorg agreed nak jumpa kat KLCC






Bersemangat penuh keimanan Puan Blog membawa 3 dr 5 org anaknya menaiki Putra LRT ke KLCC



Aktiviti pertama bile jumpa sure lah bersalam-salaman...... kita kan org Melayu, Islam dan yang penting pernah jadi warga TAHAP....... Pastu apalagi..... makan la....





Kyusuk tak cik dOt kita ni makan...... Sedap sangat lah tu





Ni lah juadah yang cik dOt makan tu...... Ayam penyet (memang feveret dia.... tp katanya x menepati citarasa) sian cik dOt.....


Yang ni cik dOt beli gak ...... ntah apa namanyer.... lupa ai.... tapi bukan tekak kitaorg lah. Akhirnya membazir. Walaupun kitaorg taw membazir tu kawan syaitan.....



Mama sibuk nak sembang ngan aunty dOt & Syidu..... dia laks sibuk nak makan hotdog.....










Lepas makan, bersembang sampai meja sebelah berganti-ganti orgnya...... kita org pun move ke next destination ( nada cam dlm LRT ok......)


Sampai jer kat destinasi yang dituju aktivite pertama adalah...........
Siapakah wanita comei ini.....?
Bergambar lah.....




Dulu..... kini.... & selamaya..... tetap MUDA.....hehehe


2 pelakon utama movie ini.....



3 dara pingitan....... huahuahua



Kanak2 sentiasa girang...... Boboy tu walaupun kepala masih bertampal stil boleh melompat2......



Ni..... nak kata kanak2 Ribena main kejor yeop kejo.....tp ada mak kanak2......


Nak kira apa agaknye ek......




Anggun lagi bergaya......4 dara pingitan......





Yang ni still single & available.....


Pada makcik2..... yang ni sesuai sgt tuk di jadikan menantu.... hihihi





Yang ni lagilah sesuaiiiiiiiii


Korang teka lah.....apa yg dOt buat




Mama possing perasan paling cantek ni.... Boboy lak sibuk nak lalu lalang





Ada gaye camera girl terlampau tak.....?





Mengikut jejak sape la ni......


Ahli mesyuarat tingkap...... oppsss.... mesyuarat open air la.....





Model aiskrim......


sumer kena mintak royalti kat kedai aiskrim tu.....



Gaye gadis....... (Sumer tu gadis ke?)......paling sopan kat alam maya ni



Nak gak aiskrim traffic light tu..... Walaupun makcik syidu dah beli aiskrim lain.....





Cantek tak tmpt ni.....?





Nikmatilah keindahan Tasik Titiwangsa





Gadis ayu berpossing lagi..........


Aku ngan dOt jer yg sentiasa ready biler bergambo. Syidu wat2 wat pandang tmpt lain .... Angah wat2 nak amek gambar laks....



Dah tak tau nak duduk camner..... Dah habis posing cantek.... huhuhu




Akhirnya bile malam menjelma (chewah..... ayat power tuh......) terpaksalah kitaorg balik umah masing-masing...... takkan nak balik umah TTM / Sarid lak kan......


Tertidor dalam teksi mamat Boboy ni. Fenat sangat main lah tu......


Last but not least......


Milik siapakah ini.....?


3 comments:

Sarid Derus said...

nak balik umah aii pun tak kesah..mai laa..
bestnyer korang berjumpa-jumpaan yek...huhuhu..happy jer..suma muka2 anak dara ahaks..!!

pidOt said...

ni la entry yg aku dok tunggu2...semenggu br hapdet tau....sabar je la makkkkkkkkkkk..

hehehe ko masukkan gmbr2 huduh haku x apsal????????

ish..ish..ilang kejelitaan haku!!x baikkk ...

TopsyTurvyMum said...

hamboii..hamboiii!!
awat la tayang pungkoq tu weehhh..
tak sesweiiii anak dara wat gituuu wakakakaka!!

Wednesday, July 7, 2010

Sepetang Bersama............

Salam.....






Hari Sabtu lepas, aku, pIdOt & Syidu ada plan baek punya...... Ala.... ada lak yg tanya Syidu yg mana? Syidu junior kita 2 thn dulu.....






Tak yah nak persidangan meja bulat, plan yg x smpai 2-3 jam da jadik. Call sikit pas2 sms sikit...... terus kitaorg agreed nak jumpa kat KLCC






Bersemangat penuh keimanan Puan Blog membawa 3 dr 5 org anaknya menaiki Putra LRT ke KLCC



Aktiviti pertama bile jumpa sure lah bersalam-salaman...... kita kan org Melayu, Islam dan yang penting pernah jadi warga TAHAP....... Pastu apalagi..... makan la....





Kyusuk tak cik dOt kita ni makan...... Sedap sangat lah tu





Ni lah juadah yang cik dOt makan tu...... Ayam penyet (memang feveret dia.... tp katanya x menepati citarasa) sian cik dOt.....


Yang ni cik dOt beli gak ...... ntah apa namanyer.... lupa ai.... tapi bukan tekak kitaorg lah. Akhirnya membazir. Walaupun kitaorg taw membazir tu kawan syaitan.....



Mama sibuk nak sembang ngan aunty dOt & Syidu..... dia laks sibuk nak makan hotdog.....










Lepas makan, bersembang sampai meja sebelah berganti-ganti orgnya...... kita org pun move ke next destination ( nada cam dlm LRT ok......)


Sampai jer kat destinasi yang dituju aktivite pertama adalah...........
Siapakah wanita comei ini.....?
Bergambar lah.....




Dulu..... kini.... & selamaya..... tetap MUDA.....hehehe


2 pelakon utama movie ini.....



3 dara pingitan....... huahuahua



Kanak2 sentiasa girang...... Boboy tu walaupun kepala masih bertampal stil boleh melompat2......



Ni..... nak kata kanak2 Ribena main kejor yeop kejo.....tp ada mak kanak2......


Nak kira apa agaknye ek......




Anggun lagi bergaya......4 dara pingitan......





Yang ni still single & available.....


Pada makcik2..... yang ni sesuai sgt tuk di jadikan menantu.... hihihi





Yang ni lagilah sesuaiiiiiiiii


Korang teka lah.....apa yg dOt buat




Mama possing perasan paling cantek ni.... Boboy lak sibuk nak lalu lalang





Ada gaye camera girl terlampau tak.....?





Mengikut jejak sape la ni......


Ahli mesyuarat tingkap...... oppsss.... mesyuarat open air la.....





Model aiskrim......


sumer kena mintak royalti kat kedai aiskrim tu.....



Gaye gadis....... (Sumer tu gadis ke?)......paling sopan kat alam maya ni



Nak gak aiskrim traffic light tu..... Walaupun makcik syidu dah beli aiskrim lain.....





Cantek tak tmpt ni.....?





Nikmatilah keindahan Tasik Titiwangsa





Gadis ayu berpossing lagi..........


Aku ngan dOt jer yg sentiasa ready biler bergambo. Syidu wat2 wat pandang tmpt lain .... Angah wat2 nak amek gambar laks....



Dah tak tau nak duduk camner..... Dah habis posing cantek.... huhuhu




Akhirnya bile malam menjelma (chewah..... ayat power tuh......) terpaksalah kitaorg balik umah masing-masing...... takkan nak balik umah TTM / Sarid lak kan......


Tertidor dalam teksi mamat Boboy ni. Fenat sangat main lah tu......


Last but not least......


Milik siapakah ini.....?


3 comments:

Sarid Derus said...

nak balik umah aii pun tak kesah..mai laa..
bestnyer korang berjumpa-jumpaan yek...huhuhu..happy jer..suma muka2 anak dara ahaks..!!

pidOt said...

ni la entry yg aku dok tunggu2...semenggu br hapdet tau....sabar je la makkkkkkkkkkk..

hehehe ko masukkan gmbr2 huduh haku x apsal????????

ish..ish..ilang kejelitaan haku!!x baikkk ...

TopsyTurvyMum said...

hamboii..hamboiii!!
awat la tayang pungkoq tu weehhh..
tak sesweiiii anak dara wat gituuu wakakakaka!!