Sunday, June 13, 2010

Balikkkkkkkkkk kg.........

Salam pagi ahad...

pagi yg terang benderang ni..... Awal lagi aku dah bangun sbb EDH cal kul 6.00 am. Ingatkan leh lah ganjakkan waktu smpai kul 6.30. Kalau SARIP DOL versi MR gi Langkawi, cIk pIdOt balik kg, aku gadis anggun ( perasan tahap gaban) nak balik kg gak. Ada wedding.....

Sesapa nak tau ni kg aku..... kg korang ada camnie..... Lembah Klau ke simpang pelangai ke..... Beserah ke? hahaha

Memandangkan balik dari wedding nanti aku nak singgah kat Lentang. Nak tengok air dia sejok lagi tak. Manalah tau sama sejok kat cam kat umah TTM......hehehe. Kalau dolu2 asal gi KL je balik mesti singgah sana. Dah lama aku tak menyinggah ni. Tunggu ye Lentang.....Mlm tadi gigih aku wat agar2..... Pagi masak bihun goreng laks.... Berjimat cermat amalan yg terpuji..(save cost)

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

Ehhh..Lembah Klau ada...cam dalam gambar tu ada..pintu gerbang pun haderrr okkk!!

wahhh..rindunya nak naik bas Lin Siong!!

kisahwanida said...

ahaksss.....

na, baru aku perasan, nape aku post entry tp date & day lmbt sehari..... time pun out sekali....

pidOt said...

heheh intan KG SIMPANG PELANGAI x perlu nama2 atas batu camtuh....TOK NAN x kasik..sebab dier kata kg aku dah glemer..

x lama lagik depan rmh aku ada SOGO...wahhhhh!!!!!!!

klu nak shopping dtg je depan rmh aku....jgn x caye!!wakakakakakak

kisahwanida said...

Ahaks..... takde la tu..ye Na.

dOt kalu wat Sogo, sek agama tu cmner? Sian nt bdk2 tak dpt sek kt situ. Ko kena protes tu dOt.....hahaha

Sunday, June 13, 2010

Balikkkkkkkkkk kg.........

Salam pagi ahad...

pagi yg terang benderang ni..... Awal lagi aku dah bangun sbb EDH cal kul 6.00 am. Ingatkan leh lah ganjakkan waktu smpai kul 6.30. Kalau SARIP DOL versi MR gi Langkawi, cIk pIdOt balik kg, aku gadis anggun ( perasan tahap gaban) nak balik kg gak. Ada wedding.....

Sesapa nak tau ni kg aku..... kg korang ada camnie..... Lembah Klau ke simpang pelangai ke..... Beserah ke? hahaha

Memandangkan balik dari wedding nanti aku nak singgah kat Lentang. Nak tengok air dia sejok lagi tak. Manalah tau sama sejok kat cam kat umah TTM......hehehe. Kalau dolu2 asal gi KL je balik mesti singgah sana. Dah lama aku tak menyinggah ni. Tunggu ye Lentang.....Mlm tadi gigih aku wat agar2..... Pagi masak bihun goreng laks.... Berjimat cermat amalan yg terpuji..(save cost)

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

Ehhh..Lembah Klau ada...cam dalam gambar tu ada..pintu gerbang pun haderrr okkk!!

wahhh..rindunya nak naik bas Lin Siong!!

kisahwanida said...

ahaksss.....

na, baru aku perasan, nape aku post entry tp date & day lmbt sehari..... time pun out sekali....

pidOt said...

heheh intan KG SIMPANG PELANGAI x perlu nama2 atas batu camtuh....TOK NAN x kasik..sebab dier kata kg aku dah glemer..

x lama lagik depan rmh aku ada SOGO...wahhhhh!!!!!!!

klu nak shopping dtg je depan rmh aku....jgn x caye!!wakakakakakak

kisahwanida said...

Ahaks..... takde la tu..ye Na.

dOt kalu wat Sogo, sek agama tu cmner? Sian nt bdk2 tak dpt sek kt situ. Ko kena protes tu dOt.....hahaha