Thursday, June 3, 2010

Hat Yai Trip (Day 1)

Salam.......

14 may 2010 jam 11.30 malam kami bertolak dari The Curve ke Hatyai..... Dengan jiwa perkasa aku gagahkan diri untuk bersuka ria (sian ngan anak aku yg berempat yg tinggal) Aku tak bawak they all sumer pegi sbb pada mulanya aku ingat coach ada 28 seater ( ala-ala VIP seat tu) Rupa-rupanya coach yg di war-war oleh bos aku tu hanyalah sebiji BAS PEKERJA yang ada 44 seater. Aku tahu dah lambat so tak sempat nak buat pasport tuk they all.

Nasib baik coach tu coach baru, seat memang cantik (tadak yg goyang2). Bile diselidik oleh private investigator yg tak berapa nak bertauliah (2 hari sblm pergi) ropa2nya bas tu wat loan kat company yg aku bekerja.....

Naik je bas, aku yg memang agak jakun ni..... Fulamak cantiknya dalam bas ni mcm dalam Firefly la..... (bukannya aku pernah naik pun, aku just tengok dalam awan dania je) memang mcm sama...... percaya tak korang..... Cuba tengok ni............. (Agaknya bas Pahang Lin Siong pun jebat camni kot sekarang.........................)

Samakan......... hehehe

Tepat jam 12.00 malam, masa tu baru jer lepas R&R Rawang..... tiba2

Happy Birthday To You

Happy Birthday To You

Happy Birthday To Mr Hong

Happy Birthday To You..........................

Oopppsssss...... silap gambar lak. Ini budak hensem interfrem jer lebih.....


Ha....... yang ni baru betul. Bos aku ni 10 tahun dewasa dari aku. Ini bermakna usianya 42 tahun..... Acctually, kitaorg mmg dah plan nat wat supprise tuk dia.

Ok........ selamat tidur. See u all tomorrow

2 comments:

pidOt said...

sahabat..terharu gler aku tgk si 'coach' ko tuh..ekekekekke.......senak2 urat kentut aku tau!!!!!
mau nyer nightmare kot utk ko nak menyampaikan ke hatyai tuh.......

kisahwanida said...

ko setakat senak urat kentut..... aku ni dah terputus urat najis (bahasa baik sikit) nak menyampai ke Hat Yai nyer...... mahai woo 'coach' ni.....

Sib baiklah aku ni jenis senang nak membongkang.....

Thursday, June 3, 2010

Hat Yai Trip (Day 1)

Salam.......

14 may 2010 jam 11.30 malam kami bertolak dari The Curve ke Hatyai..... Dengan jiwa perkasa aku gagahkan diri untuk bersuka ria (sian ngan anak aku yg berempat yg tinggal) Aku tak bawak they all sumer pegi sbb pada mulanya aku ingat coach ada 28 seater ( ala-ala VIP seat tu) Rupa-rupanya coach yg di war-war oleh bos aku tu hanyalah sebiji BAS PEKERJA yang ada 44 seater. Aku tahu dah lambat so tak sempat nak buat pasport tuk they all.

Nasib baik coach tu coach baru, seat memang cantik (tadak yg goyang2). Bile diselidik oleh private investigator yg tak berapa nak bertauliah (2 hari sblm pergi) ropa2nya bas tu wat loan kat company yg aku bekerja.....

Naik je bas, aku yg memang agak jakun ni..... Fulamak cantiknya dalam bas ni mcm dalam Firefly la..... (bukannya aku pernah naik pun, aku just tengok dalam awan dania je) memang mcm sama...... percaya tak korang..... Cuba tengok ni............. (Agaknya bas Pahang Lin Siong pun jebat camni kot sekarang.........................)

Samakan......... hehehe

Tepat jam 12.00 malam, masa tu baru jer lepas R&R Rawang..... tiba2

Happy Birthday To You

Happy Birthday To You

Happy Birthday To Mr Hong

Happy Birthday To You..........................

Oopppsssss...... silap gambar lak. Ini budak hensem interfrem jer lebih.....


Ha....... yang ni baru betul. Bos aku ni 10 tahun dewasa dari aku. Ini bermakna usianya 42 tahun..... Acctually, kitaorg mmg dah plan nat wat supprise tuk dia.

Ok........ selamat tidur. See u all tomorrow

2 comments:

pidOt said...

sahabat..terharu gler aku tgk si 'coach' ko tuh..ekekekekke.......senak2 urat kentut aku tau!!!!!
mau nyer nightmare kot utk ko nak menyampaikan ke hatyai tuh.......

kisahwanida said...

ko setakat senak urat kentut..... aku ni dah terputus urat najis (bahasa baik sikit) nak menyampai ke Hat Yai nyer...... mahai woo 'coach' ni.....

Sib baiklah aku ni jenis senang nak membongkang.....