Wednesday, June 16, 2010

Khas Untukmuuuuuuuuuuu............

Salam.....



Korang dah sedia maklumkan aku balik kg hari ahad lepas..... Bukan pasal blk kg tu yg aku beria nak stori kat korang. Ni pasal sesuatu yg aku dah jumpa dah snap dari kamera amatur yg tak berapa nak power ni. Gigihlah aku snap dari dlm kete special tuk shbt yg jauh beribu batu..... Dah lama tak tengok tu...... Nah khas untok tatapan...........

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==



Sori yek...image tak berapa nak jelas. Kamera amatur.....hehehe



Yang ni line clear sikit no....... Taraaaa...... BAS PAHANG LIN SIONG khas tuk TTM. Siap aku suruh driver berhenti tau. Ini je lah souvenir tuk ko TTM.



Planning asal balik tu nak singgah kat Lentang, mandi-manda. Tapi memandangkan kt Kg ada gak tmpt mandi-manda aku tukar plan. Amat mengecewakan anak2ku.... hujan lebat. So terus balik KL. Untuk tak menghampakan depa yg kemaruk air ni kitaorg singgah gaklah kat Lentang. Makan bekalan yg siap dimasak pg tu.....



Kak ngah merenung jer air tu....... Keciwa sbb tak boleh mandi. Bahaya, lepas hujan takut air laju tetiba.... Rileks kay kak ngah nanti kita datang......



Boboy merajuk sbb....... tak dapat mandi la......



Lepas gian, celup je lah kaki kat air tu...... Dgn muka tak puas hati dia layan gak aku yg nak ambik gambar dia.....



Next entry aku tunjuk kat korang gmbr2 kat umah kenduri kawen tu ek......... Bye....!



8 comments:

TopsyTurvyMum said...

muahhhssss Intan!!

sayang ko...hahahaha...terubat rindu aku..ada econ tak bas tu skang?? siot teringat aku jatuh masa tertido masa balik jerantut benta..hahaha..

mmg gaya frust sorang2 tu ha tak dpt mandi..ko bawak je la gi desa water park:D

Sarid Derus said...

sian kat bebudak tu intan..bawak ler pegi mana2 patut..!! :)

pidOt said...

hehehhe...smua dah ikut aunty dot amek gmbr dr belakang...bgs la anak2 ko intan................mmg senang nk dibentuk..

wei aku bawak anak2 buah aku g Tiara beach resort PD jumaat nih...

g la bawa anak2 ko mandi kolam je...kesian diaorgggggggggg...

kisahwanida said...

Tak tau la Na, yg aku bertembung tu semua tadak econ. Sure mengancam ko jatuh kan na....

Hari ni aku balik tganu..... so aku bwk mandi pantai la....

Anak haku mcm haku la dOt senang dibentuk....wakahkahkah

kisahwanida said...
This comment has been removed by the author.
Sarid Derus said...

intan, ganu katner? lalu kontan dak?..bila2 meh la singgah umah mak aku kat beserah..raya nanti aku balik..

kisahwanida said...

Musti lalu sarid. Kat Dungun. nanti aku roger ko tau. Aku selalunya kalu balik dungun sure singgah kt umah kakak aku kt Balok tu.....

Sarid Derus said...

Okeh, buleh la kita berjumpa-jumpaan. Aku kalau balik ujung tahu slalunya sebulan..nanti calling2..yekk..!!

Wednesday, June 16, 2010

Khas Untukmuuuuuuuuuuu............

Salam.....



Korang dah sedia maklumkan aku balik kg hari ahad lepas..... Bukan pasal blk kg tu yg aku beria nak stori kat korang. Ni pasal sesuatu yg aku dah jumpa dah snap dari kamera amatur yg tak berapa nak power ni. Gigihlah aku snap dari dlm kete special tuk shbt yg jauh beribu batu..... Dah lama tak tengok tu...... Nah khas untok tatapan...........

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==

==



Sori yek...image tak berapa nak jelas. Kamera amatur.....hehehe



Yang ni line clear sikit no....... Taraaaa...... BAS PAHANG LIN SIONG khas tuk TTM. Siap aku suruh driver berhenti tau. Ini je lah souvenir tuk ko TTM.



Planning asal balik tu nak singgah kat Lentang, mandi-manda. Tapi memandangkan kt Kg ada gak tmpt mandi-manda aku tukar plan. Amat mengecewakan anak2ku.... hujan lebat. So terus balik KL. Untuk tak menghampakan depa yg kemaruk air ni kitaorg singgah gaklah kat Lentang. Makan bekalan yg siap dimasak pg tu.....



Kak ngah merenung jer air tu....... Keciwa sbb tak boleh mandi. Bahaya, lepas hujan takut air laju tetiba.... Rileks kay kak ngah nanti kita datang......



Boboy merajuk sbb....... tak dapat mandi la......



Lepas gian, celup je lah kaki kat air tu...... Dgn muka tak puas hati dia layan gak aku yg nak ambik gambar dia.....



Next entry aku tunjuk kat korang gmbr2 kat umah kenduri kawen tu ek......... Bye....!



8 comments:

TopsyTurvyMum said...

muahhhssss Intan!!

sayang ko...hahahaha...terubat rindu aku..ada econ tak bas tu skang?? siot teringat aku jatuh masa tertido masa balik jerantut benta..hahaha..

mmg gaya frust sorang2 tu ha tak dpt mandi..ko bawak je la gi desa water park:D

Sarid Derus said...

sian kat bebudak tu intan..bawak ler pegi mana2 patut..!! :)

pidOt said...

hehehhe...smua dah ikut aunty dot amek gmbr dr belakang...bgs la anak2 ko intan................mmg senang nk dibentuk..

wei aku bawak anak2 buah aku g Tiara beach resort PD jumaat nih...

g la bawa anak2 ko mandi kolam je...kesian diaorgggggggggg...

kisahwanida said...

Tak tau la Na, yg aku bertembung tu semua tadak econ. Sure mengancam ko jatuh kan na....

Hari ni aku balik tganu..... so aku bwk mandi pantai la....

Anak haku mcm haku la dOt senang dibentuk....wakahkahkah

kisahwanida said...
This comment has been removed by the author.
Sarid Derus said...

intan, ganu katner? lalu kontan dak?..bila2 meh la singgah umah mak aku kat beserah..raya nanti aku balik..

kisahwanida said...

Musti lalu sarid. Kat Dungun. nanti aku roger ko tau. Aku selalunya kalu balik dungun sure singgah kt umah kakak aku kt Balok tu.....

Sarid Derus said...

Okeh, buleh la kita berjumpa-jumpaan. Aku kalau balik ujung tahu slalunya sebulan..nanti calling2..yekk..!!